Cégismertető

A DataM Electronics Kft. több mint 25 éve van jelen a magyar piacon olyan teljes körű szolgáltatást nyújtva az áramellátás területén, amelyek a meglévő villamos hálózatok, áramellátó rendszerek felülvizsgálatát, új létesítmények műszaki tervezését, fejlesztését, gyártását, komplett kivitelezését, üzembe helyezését, diagnosztikáját, karbantartását jelentik.

Üzleti partnereinket szakmai konferenciák, szimpóziumok keretében informáljuk az új nemzetközi trendekről, hazai tapasztalatokról és új fejlesztéseinkről.

Kiemelnénk a szünetmentes áramellátó berendezések saját módszerrel végzett diagnosztikáját, melyet a cégünk által fejlesztett és gyártott berendezés tesz lehetővé. A diagnosztikai eljárásunk és a szerviz biztosítja, hogy a rendszer kezdeti hibáinak feltárásával és megszüntetésével, a legmagasabb üzemi biztonságot költségmegtakarítás mellett érjük el.

Az alábbi berendezéseinkben saját szabadalmi oltalommal védett megoldások biztosítják megrendelőink számára a megnövelt energia- és költséghatékonyságot, valamint üzembiztonságot:
Szünetmentes áramellátás felügyelete
AkkuMonitor & AkkuSoft diagnosztikai rendszer
Akkuklíma
Akkubox
Virtuális erőmű

Jól kialakított infrastruktúránknak köszönhetően — iroda, gyártócsarnok és raktár egy telephelyen — rugalmasan és személyre szabottan tudjuk kiszolgálni ügyfeleink igényeit.